Sve naše usluge

Podno grejanje

Sistemi za podno grejanje mogu da se instaliraju ispod kamena, keramike, parketa i laminata koji su namenski prozvedeni za ovu svrhu odnosno podno grejanje.

Saznajte više

Grejanje na struju

Etažno grejanje na struju je pored centralnog grejanja najzastupljenija vrsta grejanja u Srbiji, barem što se tiče urbano naseljenih delova zemlje.

Saznajte više

Grejanje na pelet

Pelet (pellet) je energetsko gorivo koje se dobija posebnim tehnološkim postupkom mlevenja, sušenja i presovanja raznih bio materijala a koristi se za grejanje.

Saznajte više

Grejanje na gas

Grejanje na gas je uvek čisto grejanje. Koristeći gasni kotao za pretvaranje prirodnog gasa u toplotu, direktno učestvujete u zaštiti klime planete i životne sredine, obzirom da se sada prave kotlovi na gas sa...

Saznajte više

Solarno grejanje

Solarno grejanje vode (SWH) ili solarna topla voda (SHW) sistemi obuhvataju nekoliko inovacija i tehnologije obnovljivih energetskih izvora koje se koriste za grejanje sanitarne vode već dugi niz godina.

Saznajte više

Oprema za grejanje

Oprema za grejanje je isto toliko važna koliko i samo izvođenje radova oko instalacije. Vaš sistem za grejanje u mnogome zavisi i od oprema za grejanje kao što su kvalitenti kotlovi, ventili, cevi itd.

Saznajte više

Zamena radijatora, ventila i dr.

Pored uvođenja kompletnih sistema grejanja, pružamo i usluge zamena radijatora ali i ostale opreme kao što su ventili, pumpe itd. Dotrajali ventili mogu da naprave ogromnu štetu u vašem domu te se savetuje svima redovna sezonska kontrola ventila.

Saznajte više